Hvordan bliver jeres mad mere bæredygtig- og klimavenlig også med kød på menuen?
Kan jeres menu blive endnu mere bæredygtig, end den er i dag? HORESTA stiller skarpt på ansvarlige menuer ved et arrangement den 29. oktober.
Det giver HORESTA svaret på tirsdag den 29. oktober kl. 10.00 - 12.00.
Der findes mange redskaber i værktøjskassen til at arbejde med bæredygtig mad og dermed medvirke til en mere ansvarlig drift. På mødet vil HORESTAs eksperter fortælle om mulighederne, og hvordan I kan inddrage dem i jeres koncept.
Ved arrangementet kan I også høre om HORESTAs partnerskab for mindre madspild, Madspildskampagne part 2 og den nye miljømærkningsordning Green Restaurant, der belønner de bæredygtige spisesteder, som går foran.
Alt i alt en dag bliver det en dag fyldt med læring for alle, og hvor I kan plukke de gode råd, der matcher ideerne, I har for jeres virksomhed.
Så tilmeld dig arrangementet, der finder sted tirsdag den 29. oktober fra kl. 10.00 -12.00.