glavernaes-martin-riber-foran-drivhus

Eget drivhus og frugtplantage på Sinatur Gl. Avernæs

Få en idyllisk spiseoplevelse med fokus på bæredygtighed i restauranten på Gl. Avernæs.

På Agernæs, lige på kysten af Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav, ligger Sinatur Gl. Avernæs og byder gæsterne velkommen med en blanding af bindingsværk og pudsede tårne. Udsigten til park, skov og ikke mindst strand og vand gør restauranten ikke mindre idyllisk, og sådan en beliggenhed fortjener mad i særklasse.

Fokus på lokale råvarer, økologi og egne produkter

Køkkenchef Martin Riber og det øvrige køkkenpersonale går meget op i råvarerne, som helst skal være økologiske, lokale og sæsonens råvarer. Som noget nyt har Sinatur Gl. Avernæs etableret et drivhus og højbed, så køkkenet i højere grad er selvforsynende med krydderurter og udvalgte grønsager. Samtidig er der etableret en frugtplantage, så hotel- og restaurantgæster i fremtiden kan nyde frugt og syltede produkter fra egen plantage. 

Sinatur-kæden, var den første hotelkæde, hvor alle hoteller fik Det Økologiske Spisemærke i bronze, så mellem 30 og 60 % af råvarerne er økologiske. Samtidig var Sinatur også den første hotelkæde i verden, som blev mærket med Green Key.